Bárándy szerint pszichiátriai kezelésre szorul az a politikus, aki megmondaná a védőügyvédeknek, hogy kit védhetnek

POLITIKA
2018 március 19., 10:16
comments 49

Bárándy Péter védőügyvéd a hétvégén fideszes politikusok céltáblájának közepén találta magát csupán azért, mert ő látta el a megafonba ordibálás miatt terrorizmussal vádolt - és aztán el is ítélt - Ahmed H. védelmét. Hogy ez mekkora baromság, azt leginkább Bárándy Péter válasza jelzi. „Nem pszichiáter vagyok, hogy ezeket az embereket a problémáikkal kezelni tudjam, nekem más a foglalkozásom” - mondta a fideszes politikusokról a Magyar Nemzetnek.

„Az ostobaságnak és a tudatlanságnak olyan fokát mutatják fel az említett nyilatkozók, amivel nem érdemes foglalkozni" - mondta, majd azt is megjegyezte, hogy 44 éves ügyvédi karrierje során eddig még sose merte neki egy politikus megmondani, hogy kit védhet, és kit nem. „Aki ezt teszi, az igazságszolgáltatás működését, konstrukcióját, és a demokráciában elfoglalt helyét sem érti, de nem is törekszik megérteni. Ha ennyire ostoba egy politikus, és veszi a bátorságot, hogy egy büntetőügyben így állást foglaljon, akkor tényleg szüksége van szakemberre” – mondta.


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt