Nem volt komoly, hogy pénzt ajánlott a jobbikos az LMP-snek, de azért elnézést kér

politika
2018 március 19., 11:36
comments 214

Hétfőn hozta nyilvánosságra az Origo azt a telefonbeszélgetést, mely a Jobbik és az LMP kiskunhalasi képviselőjelöltjei között zajlott. A felvételen az LMP-s Midi Melánia arról beszél, ha visszalép, bukja a több százezer forintot, melyet már kifizetett a plakátokra. Erre veti fel a Jobbik jelöltje, Farkas Gergely, hogy mi lenne, ha ők kifizetnék neki ezt az összeget. Midi zavart nevetés után közli, hogy ez azért elég erős kijelentés.

Farkas Gergely Facebookon reagált a cikkre, azt írja, ez egy lejárató kampány, és nem igaz, hogy pénzt ajánlott a visszalépésért, és bár az idézett felvetés valóban elhangzott, a hangsúlyból mindenkinek éreznie kéne, hogy azt viccnek szánta. Ettől függetlenül hibásnak érzi magát abban, ami történt, ezért elnézést kér.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.