Riadó: inog a kispad Pintér mester alatt!!!

futball
2018 március 19., 06:55
comments 164

Inogni kezdett a kispad Pintér Attila, a felcsúti Puskás Akadémia legendás mestere alatt a Fraditól elszenvedett szombati vereség után, állítja a Blikk az alapján, hogy minden lap közül pont a Ripost értesült ("értesült") arról, hogy a friss állami díjas Bernd Storck, az Andorrától történelmi vereséget szenvedő válogatott leváltott szövetségi kapitánya válthatja.

Storck amúgy leváltása után azt mondta, hogy a Bundesligában szeretne dolgozni, de a Bundesliga a jelek szerint nem szerette volna ugyanezt. Magyarországon viszont kapósnak tűnik, mert a Vasas is bejelentkezett már nála. (Via Blikk)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.