Szita Károly illedelmesen összegyűjtötte az összes újságírói kérdést, aztán inkább lelépett

politika
2018 március 19., 19:10
comments 298

Vaskos dokumentumgyűjteményt tett közzé Szita Károly vélelmezett ügynökmúltjáról a Magyar Nemzet szombat reggel, amiből nem csak az derül ki, hogy a kaposvári polgármester Krakus Péter név alatt legközelebbi ismerőseiről is írhatott jelentéseket, de az is, hogy tartótisztje szerint ezt olykor kifejezetten lelkesen tette.

Szita aznap ezt elintézte annyival, hogy „az én lelkiismeretem tiszta, nem félek tőled, Simicska Lajos”, de több újságíró nem érte be ennyivel, ezért felkeresték a politikust, aki hétfőn Kaposváron egy szakképzési centrumot adott át. 

Úgy tűnt, nem volt hiába a riporteri munka és Szita nem a Kósa-féle iskolát követi. A polgármester udvariasan áll a sajtó (itt épp a 24.hu) rendelkezésére. Illedelmesen, már-már türelmesen összegyűjtötte az újságírói kérdéseket, aztán elmondta ugyanazt a sablont, amit szombaton már kiposztolt:

  • az ellenzék hatalomért és pénzért mindenre képes,
  • az én lelkiismeretem tiszta,
  • nem engedem zsarolni magamat sem Simicska Lajos sem mások által,

 megköszönte még párszor, és távozott: 

link Forrás

(24.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.