Vége az egész éjszaka tartó feszültségnek és izgatott várakozásnak, összeszámolták az orosz elnökválasztáson leadott szavazatokat!

Hétfő hajnalig a szavazatok 99 százalékát összesítették az oroszországi elnökválasztás után, de már végeredményt hirdetünk, mert a versenyben vezető jelölt előnye már behozhatatlan. A választást

Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin,

Oroszország immár négyszeres elnöke nyerte a szavazatok 76,65 százalékával, 64,83 százalékot verve Pavel Grugyinyin kommunista multimilliomosra, aki 11,82 százalékos szavazataránnyal másodikként végzett. A harmadik a nevében liberális demokrata, ideológiájában fasiszta Vlagyimir Zsirinovszkij lett 5,68 százalékkal.

Még két jelöltnek sikerült egy százalék fölé kerülnie. Kszenija Szobcsak valóságshow-hős, Putyin pétervári cimborájának a lánya 1,66, az első igazi ellenzéki jelölt, Grigorij Javlinszkij pedig 1,04 százalékot kapott.

Vlagyimir Putyin 3,5-szer annyi szavazatot szerzett, mint a vetélytársai összesen. (MTI)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.