Maximumra tekerte az őrületet Németh Szilárd: fedőakciók, pénz, hatalom, és Magyarország Legnagyobb Nemzetbiztonsági Kockázata

2018 március 20., kedd 20:19
382
  • A kormánypárti tagok januári kivonulása óta nem tudott érdemben ülésezni az Országgyűlés Nemzetbiztonsági Bizottsága. Az ok: az üléseken részt vesz Szél Bernadett, aki a Fidesz szerint Soros embere. 
  • Azóta hiába hívják össze rendre a bizottságot, a fideszesek távol maradnak, az ülést pedig határozatképtelenség miatt be kell rekeszteni. Így történt ez kedden is.
  • Lassan három hónapja, hogy parlamenti kontroll nélkül működnek a magyar titkosszolgálatok. Hogy ez miért problémás, ebben a videóban mutattuk be.

A nemzetbiztonsági bizottság alelnöke, Németh Szilárd az EchoTV Napi Aktuális című műsorában bizonyította be, hogy van még feljebb, az őrület fokozható. A beszélgetés hat gondolatébresztő mondatát szemlézzük.

"Nem lehet engedni, hogy egy kampányeseménnyé silányítsák a bizottság ülését."

Mondta a sorosozásra is sorosozó Németh.

"Egyre nagyobb nemzetbiztonsági kockázat a Soros-hálózat,"

állítja Németh. Hogy honnan tudja, rejtély, hiszen nem ülésezett a bizottság, a szakszolgálatok nem tudtak beszámolni a növekvő, vagy csökkenő nemzetbiztonsági kockázatokról. 

"Csak álca, csak a pénz meg a hatalom számít,"

mondta a Migration Aidről Németh.

"Szél Bernadett szervezte a migránsok Európába juttatását."

"Magyarország Legnagyobb Nemzetbiztonsági Kockázata"

a Soros-hálózat. Németh Szilárd szerint.

"Fedőakciók,"

hogy kinek mit telepítettek a gépére, mondta Németh. A keddi ülésen téma lett volna Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester számítógépén talált kémprogram is. 

De a szolgálatok nem tudtak foglalkozni az üggyel, mert nem volt ülés. Németh Szilárd gondolatmenete körbeért, pont ezért

"nem szabad engedni, egy kampányeseménnyé silányítsák a bizottság ülését."

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt