Még a fideszes többségű Mentelmi Bizottság is visszadobta Gajdics Ottó indítványát Gyurcsány ellen

POLITIKA
2018 március 20., 09:29
comments 134

Talán már nem emlékeznek rá, de február elején egy ideig azzal volt tele a kormánymédia és a fideszes sajtótájékoztatók, hogy Gyurcsány Ferenc nem tüntetett fel a vagyonnyilatkozatában közel 150 millió forintot, amely a nevén lévő osztrák bankszámlán található. Gyurcsány viszont azt mondta, hogy feltüntette, az ugyanis szerepel abban a 605 millió forint értékű értékpapír-befektetésben, amelyről mi is írtunk.

A Magyar Idők viszont nem engedte el az ügyet, annyira nem, hogy Gajdics Ottó főszerkesztő saját két kezével kezdeményezett vagyonnyilatkozati eljárást az Országgyűlés mentelmi bizottságánál Gyurcsány Ferenccel szemben.

A DK mai közleménye szerint azonban az Országgyűlés Mentelmi Bizottságának elnöke ma hivatalos levélben tájékoztatta Gyurcsány Ferencet arról, hogy „nyilvánvalóan alaptalannak”  találta Gajdics Ottó kezdeményezését.

„Igen, a fideszes többségű Mentelmi Bizottság volt kénytelen erre a következtetésre jutni”

- írja a DK.

Vajon mit szól ehhez Gajdics Ottó?

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt