Még a fideszes többségű Mentelmi Bizottság is visszadobta Gajdics Ottó indítványát Gyurcsány ellen

Talán már nem emlékeznek rá, de február elején egy ideig azzal volt tele a kormánymédia és a fideszes sajtótájékoztatók, hogy Gyurcsány Ferenc nem tüntetett fel a vagyonnyilatkozatában közel 150 millió forintot, amely a nevén lévő osztrák bankszámlán található. Gyurcsány viszont azt mondta, hogy feltüntette, az ugyanis szerepel abban a 605 millió forint értékű értékpapír-befektetésben, amelyről mi is írtunk.

A Magyar Idők viszont nem engedte el az ügyet, annyira nem, hogy Gajdics Ottó főszerkesztő saját két kezével kezdeményezett vagyonnyilatkozati eljárást az Országgyűlés mentelmi bizottságánál Gyurcsány Ferenccel szemben.

A DK mai közleménye szerint azonban az Országgyűlés Mentelmi Bizottságának elnöke ma hivatalos levélben tájékoztatta Gyurcsány Ferencet arról, hogy „nyilvánvalóan alaptalannak”  találta Gajdics Ottó kezdeményezését.

„Igen, a fideszes többségű Mentelmi Bizottság volt kénytelen erre a következtetésre jutni”

- írja a DK.

Vajon mit szól ehhez Gajdics Ottó?

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.