Még a fideszes többségű Mentelmi Bizottság is visszadobta Gajdics Ottó indítványát Gyurcsány ellen

Talán már nem emlékeznek rá, de február elején egy ideig azzal volt tele a kormánymédia és a fideszes sajtótájékoztatók, hogy Gyurcsány Ferenc nem tüntetett fel a vagyonnyilatkozatában közel 150 millió forintot, amely a nevén lévő osztrák bankszámlán található. Gyurcsány viszont azt mondta, hogy feltüntette, az ugyanis szerepel abban a 605 millió forint értékű értékpapír-befektetésben, amelyről mi is írtunk.

A Magyar Idők viszont nem engedte el az ügyet, annyira nem, hogy Gajdics Ottó főszerkesztő saját két kezével kezdeményezett vagyonnyilatkozati eljárást az Országgyűlés mentelmi bizottságánál Gyurcsány Ferenccel szemben.

A DK mai közleménye szerint azonban az Országgyűlés Mentelmi Bizottságának elnöke ma hivatalos levélben tájékoztatta Gyurcsány Ferencet arról, hogy „nyilvánvalóan alaptalannak”  találta Gajdics Ottó kezdeményezését.

„Igen, a fideszes többségű Mentelmi Bizottság volt kénytelen erre a következtetésre jutni”

- írja a DK.

Vajon mit szól ehhez Gajdics Ottó?

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.