Még a fideszes többségű Mentelmi Bizottság is visszadobta Gajdics Ottó indítványát Gyurcsány ellen

POLITIKA
2018 március 20., 09:29

Talán már nem emlékeznek rá, de február elején egy ideig azzal volt tele a kormánymédia és a fideszes sajtótájékoztatók, hogy Gyurcsány Ferenc nem tüntetett fel a vagyonnyilatkozatában közel 150 millió forintot, amely a nevén lévő osztrák bankszámlán található. Gyurcsány viszont azt mondta, hogy feltüntette, az ugyanis szerepel abban a 605 millió forint értékű értékpapír-befektetésben, amelyről mi is írtunk.

A Magyar Idők viszont nem engedte el az ügyet, annyira nem, hogy Gajdics Ottó főszerkesztő saját két kezével kezdeményezett vagyonnyilatkozati eljárást az Országgyűlés mentelmi bizottságánál Gyurcsány Ferenccel szemben.

A DK mai közleménye szerint azonban az Országgyűlés Mentelmi Bizottságának elnöke ma hivatalos levélben tájékoztatta Gyurcsány Ferencet arról, hogy „nyilvánvalóan alaptalannak”  találta Gajdics Ottó kezdeményezését.

„Igen, a fideszes többségű Mentelmi Bizottság volt kénytelen erre a következtetésre jutni”

- írja a DK.

Vajon mit szól ehhez Gajdics Ottó?

link Forrás
Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.