Mióta Andy Vajnáé a Délmagyarország, kétszer annyian mondták fel az előfizetést, mint korábban

Míg 2016-ban csak 763 előfizető mondta le a Délmagyarországot, addig tavaly ez a szám már 1841 volt, közölte az Átlátszó. A lapot kiadó céget, a Lapcom Zrt.-t ebben az évben szerezte meg Andy Vajna. A példányszám is csökkent: a 2014-es 38 200 darabhoz képest 2017 IV. negyedévben már csak napi 31 252 nyomtak a lapból. 

Miután Andy Vajna megszerezte a Délmagyarországot tavaly nyáron, elküldte a főszerkesztőt, helyére 

Bonifert Gábor, a Csongrád Megyei Önkormányzati Hivatal kabinetvezetője vette át.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.