Meghalt egy brit férfi, mert beszorult egy elektromos moziszékbe

Március 9-én egy birminghami férfi moziba ment a párjával. A film után lehajolt, hogy visszaszerezze a telefonját, ami két szék közé esett, de beszorult a luxusülésekhez járó egyik elektromos lábtámasz alá. A lábtámaszt végül csak a segíteni odasereglő emberek tudták letörni a férfiről, akinek ekkorra már megállt a szíve.

A mozi bejárata az egyik birminghami plázában.

A Vue nevű mozi személyzete kihívta a mentőket, akik újra tudták éleszteni a férfit, majd kórházba szállították. Itt azonban március 16-án végül belehalt a sérüléseibe.

A mozi közleményben jelezte, hogy kivizsgálják az esetet, és részvétüket fejezték ki a baleset miatt. (Guardian)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.