Meghalt egy brit férfi, mert beszorult egy elektromos moziszékbe

baleset
2018 március 21., 06:56
comments 98

Március 9-én egy birminghami férfi moziba ment a párjával. A film után lehajolt, hogy visszaszerezze a telefonját, ami két szék közé esett, de beszorult a luxusülésekhez járó egyik elektromos lábtámasz alá. A lábtámaszt végül csak a segíteni odasereglő emberek tudták letörni a férfiről, akinek ekkorra már megállt a szíve.

photo_camera A mozi bejárata az egyik birminghami plázában.

A Vue nevű mozi személyzete kihívta a mentőket, akik újra tudták éleszteni a férfit, majd kórházba szállították. Itt azonban március 16-án végül belehalt a sérüléseibe.

A mozi közleményben jelezte, hogy kivizsgálják az esetet, és részvétüket fejezték ki a baleset miatt. (Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.