Meghalt egy brit férfi, mert beszorult egy elektromos moziszékbe

Március 9-én egy birminghami férfi moziba ment a párjával. A film után lehajolt, hogy visszaszerezze a telefonját, ami két szék közé esett, de beszorult a luxusülésekhez járó egyik elektromos lábtámasz alá. A lábtámaszt végül csak a segíteni odasereglő emberek tudták letörni a férfiről, akinek ekkorra már megállt a szíve.

A mozi bejárata az egyik birminghami plázában.

A Vue nevű mozi személyzete kihívta a mentőket, akik újra tudták éleszteni a férfit, majd kórházba szállították. Itt azonban március 16-án végül belehalt a sérüléseibe.

A mozi közleményben jelezte, hogy kivizsgálják az esetet, és részvétüket fejezték ki a baleset miatt. (Guardian)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.