Olyan sokan akarták átvágni a szalagot, hogy nem jutott mindenkinek olló

idióta rekordok
2018 március 21., 09:50
comments 205

Kilátót avatták tegnap Velencén. Itt nem volt hajlandó elmondani Semjén Zsolt, hogy ki volt az a gáláns ajándékozó, aki svédországi vadászatra hívta meg. Semjént az ünnepségen is meglepték, a Világjáró Magyar Vadászok Klubjától emlékplakettet és egy vadászatra szóló meghívást is kapott. Ezek szerint mégsem olyan nagy titok vadászkörökben, hogy ki a meghívó, mint azt Semjén próbálta éppen a megnyitón magyarázni. 

Nade elsikkadt Semjén szereplése mellett, hogy új szalagátvágási rekord születhetett. 

Az MTI fotóján még csak ennyi látszik:

photo_camera L. Simon László, a térség fideszes parlamenti képviselője, Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, Koszti András, Velence polgármestere, Tessely Zoltán, a Fidesz országgyûlési képviselõje, valamint  Bitay Márton Örs, a Földmûvelésügyi Minisztérium állami földekért felelõs államtitkára. Fotó: Kovács Tamás/MTI/MTVA

Ez még nem lenne rekord, nade ez: 

photo_camera Bal szélen Révész Máriusz, jobb szélen Majoros Gábor, a kilátót építtető állami erdő- és vadgazdaság, a Vadex Zrt. vezérigazgatója Fotó: L. Simon László, Facebook

Az így már 9 szalagos ember, az MTI fotójáról lemaradt például Révész Máriusz, a kerékpározásért és aktív kikapcsolódásért felelős kormánybiztos, igaz, ő csak 73. a Fidesz országos listáján, egyéniben nem indul, nem fontos szereplő. Annyian voltak, hogy olló sem jutott mindenkinek. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.