Olyan sokan akarták átvágni a szalagot, hogy nem jutott mindenkinek olló

2018 március 21., szerda 9:50
206

Kilátót avatták tegnap Velencén. Itt nem volt hajlandó elmondani Semjén Zsolt, hogy ki volt az a gáláns ajándékozó, aki svédországi vadászatra hívta meg. Semjént az ünnepségen is meglepték, a Világjáró Magyar Vadászok Klubjától emlékplakettet és egy vadászatra szóló meghívást is kapott. Ezek szerint mégsem olyan nagy titok vadászkörökben, hogy ki a meghívó, mint azt Semjén próbálta éppen a megnyitón magyarázni. 

Nade elsikkadt Semjén szereplése mellett, hogy új szalagátvágási rekord születhetett. 

Az MTI fotóján még csak ennyi látszik:

L. Simon László, a térség fideszes parlamenti képviselője, Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, Koszti András, Velence polgármestere, Tessely Zoltán, a Fidesz országgyûlési képviselõje, valamint  Bitay Márton Örs, a Földmûvelésügyi Minisztérium állami földekért felelõs államtitkára. Fotó: Kovács Tamás/MTI/MTVA

Ez még nem lenne rekord, nade ez: 

Bal szélen Révész Máriusz, jobb szélen Majoros Gábor, a kilátót építtető állami erdő- és vadgazdaság, a Vadex Zrt. vezérigazgatója Fotó: L. Simon László, Facebook

Az így már 9 szalagos ember, az MTI fotójáról lemaradt például Révész Máriusz, a kerékpározásért és aktív kikapcsolódásért felelős kormánybiztos, igaz, ő csak 73. a Fidesz országos listáján, egyéniben nem indul, nem fontos szereplő. Annyian voltak, hogy olló sem jutott mindenkinek. 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt