Ronaldinho politikus lesz

külföld
2018 március 21., 11:49
comments 19

Ronaldinho, a brazilok aranylabdás és világbajnok labdarúgója belépett a Brazil Republikánus Pártba (PRB), és elképzelhető, hogy az októberi választásokon is indul.

„Nagyon örülök, hogy részese lehetek egy olyan programnak, amely a legjobb az országnak, továbbá modernitást, boldogságot és egészséget biztosít minden lakosának” - idézte a 37 éves Ronaldinhót a párt által kiadott közlemény.

Az AFP párton belüli forrástól úgy értesült, még nem eldöntött az, hogy a volt labdarúgó - aki januárban jelentette be visszavonulását - indul-e a következő, októberre tervezett választásokon.

Ronaldinho a Paris Saint-Germainben vált ismert labdarúgóvá Európában, majd 2003-ban már világbajnokként szerződött a Barcelonához, amelynek öt éven át vezéregyénisége volt. A katalánokkal öt trófeát nyert - 2006-ban a Bajnokok Ligájában diadalmaskodott -, 2005-ben kiérdemelte az Aranylabdát. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.