Hallottad már, hogyan közvetítette Palik László magából kikelve Kósa Lajos legjobb körét?

Kósa Lajos hatalmasat futott az elmúlt napokban, a legnagyobb sportteljesítménye mégsem az atlétikához, hanem az autósporthoz kapcsolódott, amikor Pécsett akkora pánikban menekült el a rá váró újságírók elől, hogy a sofőrje még a kocsit is meghúzta.

A köztévé sportosztálya - mint a nagy magyar sportteljesítményeknél ez szokásos - itt is jelen volt, Palik László pedig így közvetítette le a bravúros sofőrmanővert:

Ez az a fajta videó, amin akkor is elröhögöd magad, ha nem is tartod viccesnek!

(via szomszedsrac Coub)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.