Igal polgármestere nem engedte be a MSZP-P jelöltjét, hogy megtarthassa a fórumát, „de csak a gobelin szakkör résztvevőinek nyugalma miatt”

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel
Fotó: Urfi Péter/444

Magyar György ügyvéd, az MSZP-Párbeszéd siófoki jelöltje a Facebookon számolt be arról, hogyan próbálták megakadályozni, hogy fórumot tarthasson Igalon:

„A Választási Bizottság elmarasztalta Igal polgármesterét, Obbás Gyulát azért, mert a fideszes képviselő-jelöltet beengedte a helyi kultúrházba fórumot tartani, engem pedig nem. Ez törvénysértő. Pénzbüntetést is kiszabhattak volna rá, ha nem védekezik azzal, hogy csak a gobelin szakkör résztvevőinek nyugalma miatt nem akart beengedni az előre megbeszélt időpontban, máskor beengedett volna. Erre mondják, hogy jó kifogás sosem rossz. Persze az új időpontot ő maga jelölte ki.”

Magyar György egyébként nagyban tolja a kampányt, például így:

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.