Igal polgármestere nem engedte be a MSZP-P jelöltjét, hogy megtarthassa a fórumát, „de csak a gobelin szakkör résztvevőinek nyugalma miatt”

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem
Fotó: Urfi Péter/444

Magyar György ügyvéd, az MSZP-Párbeszéd siófoki jelöltje a Facebookon számolt be arról, hogyan próbálták megakadályozni, hogy fórumot tarthasson Igalon:

„A Választási Bizottság elmarasztalta Igal polgármesterét, Obbás Gyulát azért, mert a fideszes képviselő-jelöltet beengedte a helyi kultúrházba fórumot tartani, engem pedig nem. Ez törvénysértő. Pénzbüntetést is kiszabhattak volna rá, ha nem védekezik azzal, hogy csak a gobelin szakkör résztvevőinek nyugalma miatt nem akart beengedni az előre megbeszélt időpontban, máskor beengedett volna. Erre mondják, hogy jó kifogás sosem rossz. Persze az új időpontot ő maga jelölte ki.”

Magyar György egyébként nagyban tolja a kampányt, például így:

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.