A múlt héten összesen 33 migránst kísértek vissza a rendőrök a kerítésen túlra

migráció
2018 március 26., 06:27
comments 59

Tizenegy határsértőt tartóztattak föl péntektől vasárnapig az ország területén a rendőrök - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.

A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken négy, vasárnap hat jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A román határszakaszon egy embert fogtak el.

Tranzitzóna a déli határon
photo_camera Tranzitzóna a déli határon Fotó: Botos Tamás

Az elmúlt héten az ország területén 33 bevándorlót tartóztattak föl, és kísértek vissza a rendőrök. A megelőző héten - március 12-étől 18-áig - ez a szám 94 volt. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.