Bödőcs-Orbán: „A segg az új száj”

vicc
2018 március 27., 11:48
comments 321

Az ország jelenleg legnépszerűbb humoristája, Bödőcs Tibor – beleavatkozva a választásba – autentikus Orbán-hassal és -ingben végre elkészítette azt a miniszterelnöki paródiát, amire mindenki várt:

link Forrás

Úgy a gesztusok (állandó szájnyalogatás, bemozdulások), mind a szöveg a helyén vannak. Mint kiderült, az 1300 milliárdból szerényen meg lehet élni, és hogy:

„Semjén urunk azt szerette volna bemutatni, hogy Svédországban már olyan áldatlan állapotok uralkodnak, hogy 40-50 percet kell várni egy helikopterre, hogy elvigyék a döglött szarvast.”

Hajdú Balázs riporter azt is megtudhatta, hogy azt majd választók eldöntik, hogy Németh Szilárd vagy az ebola, és hogy mi nem szeretnénk Csornából Las Vegast, és hogy Nyírbátor Párizzsá váljon. Ember legyen a talpán, aki ennyiből meg tudja mondani, hogy ez a paródia, és nem az igazi miniszterelnök:

link Forrás

Bödőccsel tavaly készítettünk interjút, amiben többek között a politikai helyzetről is szó esett.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.