"Elég volt a vereségekből"

Gulácsi Péter kapus csak a határán volt a sírásnak, Lovrencsics Gergő már a könnyeivel küzdött a skótok elleni vereség után. 

„Próbáltunk mentálisan jobban teljesíteni. Nem könnyű nyilatkozni, hiszen kikaptunk. Nehéz mit mondanom. A taktika valamilyen szintem működött, kis figyelmetlenségből kaptuk a gólt. De mentünk előre, szerkezetet váltottunk, megpróbáltuk kijavítani az előző meccs hibáit. Szerintem mindenki megértette az új taktikát. Menni kell tovább, fel kell készülni szeptemberre. Elnézést, nem tudok többet mondani. A könnyeimmel küszködöm, elég volt a vereségekből" – mondta Lovrencsics Gergő az M4 Sportnak. 

A szövetségi kapitány, a két vereséggel nyitó Georges Leekens ennél sokkal elégedettebb volt. 

Mészáros Lőrinc lapja, a Nemzeti Sport is kénytelen volt megjegyezni, hogy egy éven belül a magyar válogatott a hetedik vereségét szenvedte el.

Ha kicsit tágítjuk az időt: a 2016 novemberi (vagyis az Eb után kevesebb, mint fél évvel járunk), svédek elleni hazai vereséggel együtt a legutóbbi 11 meccsből nyolcat veszített el a válogatott. Így negatív széria nyolc éve volt utoljára. Vagyis ott tartunk a fociba ölt milliárdok ellenére, mint 2010-ben.