"Elég volt a vereségekből"

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Gulácsi Péter kapus csak a határán volt a sírásnak, Lovrencsics Gergő már a könnyeivel küzdött a skótok elleni vereség után. 

„Próbáltunk mentálisan jobban teljesíteni. Nem könnyű nyilatkozni, hiszen kikaptunk. Nehéz mit mondanom. A taktika valamilyen szintem működött, kis figyelmetlenségből kaptuk a gólt. De mentünk előre, szerkezetet váltottunk, megpróbáltuk kijavítani az előző meccs hibáit. Szerintem mindenki megértette az új taktikát. Menni kell tovább, fel kell készülni szeptemberre. Elnézést, nem tudok többet mondani. A könnyeimmel küszködöm, elég volt a vereségekből" – mondta Lovrencsics Gergő az M4 Sportnak. 

A szövetségi kapitány, a két vereséggel nyitó Georges Leekens ennél sokkal elégedettebb volt. 

Mészáros Lőrinc lapja, a Nemzeti Sport is kénytelen volt megjegyezni, hogy egy éven belül a magyar válogatott a hetedik vereségét szenvedte el.

Ha kicsit tágítjuk az időt: a 2016 novemberi (vagyis az Eb után kevesebb, mint fél évvel járunk), svédek elleni hazai vereséggel együtt a legutóbbi 11 meccsből nyolcat veszített el a válogatott. Így negatív széria nyolc éve volt utoljára. Vagyis ott tartunk a fociba ölt milliárdok ellenére, mint 2010-ben.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.