Kósa Lajos az MTI-ben kérte meg Pécs fideszes polgármesterét, hogy ne rúgják ki az érkezésekor nem a helyén lévő 73 éves portást

Kedd este számoltunk be róla, hogy elvesztette az állását a portás, aki szolgálatban volt akkor, amikor Kósa Lajos szolgálati autóját előremenekülés közben meghúzta a sofőr.

Még múlt héten történt, hogy az 1300 milliárd forintos rejtélyes ügybe keveredő minisztert egy rakás újságíró várta a pécsi városháza előtt, a jelentős késéssel befutó Kósa szolgálati autója pedig nem tudott behajtani a városháza udvarára, mert a portásként ott dolgozó 73 éves Molnár József éppen mosdóban volt az érkezésükkor, amikor egy furgon pont beparkolt a bejárat elé. Kósa alighanem az újságírók miatt nem akart az utcán kiszállni, sofőrje ezután manőverezni kezdett, és meg is húzta az autót.

A portás elbocsátásáról szóló hírek megjelenése után Kósa Lajos az MTI-n keresztül küldött el egy levelet Páva Zsolt fideszes pécsi polgármesternek, azt kérve, hogy ne rúgják ki a portást, mivel, mint írta „az ott kialakult incidensért nem tartom őt felelősnek, ezért arra kérem Polgármester urat, hogy gyakoroljon méltányosságot, és ha egyetért a javaslatommal, intézkedjen, hogy az idős úr továbbra is elláthassa feladatát”. 

A nyilvános eseményeket látványosan kerülő Kósa szerdán a Mokkában is feltűnt, de abból nem sok minden sült ki. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.