Kósa Lajos az MTI-ben kérte meg Pécs fideszes polgármesterét, hogy ne rúgják ki az érkezésekor nem a helyén lévő 73 éves portást

politika
2018 március 28., 14:02
comments 159

Kedd este számoltunk be róla, hogy elvesztette az állását a portás, aki szolgálatban volt akkor, amikor Kósa Lajos szolgálati autóját előremenekülés közben meghúzta a sofőr.

Még múlt héten történt, hogy az 1300 milliárd forintos rejtélyes ügybe keveredő minisztert egy rakás újságíró várta a pécsi városháza előtt, a jelentős késéssel befutó Kósa szolgálati autója pedig nem tudott behajtani a városháza udvarára, mert a portásként ott dolgozó 73 éves Molnár József éppen mosdóban volt az érkezésükkor, amikor egy furgon pont beparkolt a bejárat elé. Kósa alighanem az újságírók miatt nem akart az utcán kiszállni, sofőrje ezután manőverezni kezdett, és meg is húzta az autót.

link Forrás

A portás elbocsátásáról szóló hírek megjelenése után Kósa Lajos az MTI-n keresztül küldött el egy levelet Páva Zsolt fideszes pécsi polgármesternek, azt kérve, hogy ne rúgják ki a portást, mivel, mint írta „az ott kialakult incidensért nem tartom őt felelősnek, ezért arra kérem Polgármester urat, hogy gyakoroljon méltányosságot, és ha egyetért a javaslatommal, intézkedjen, hogy az idős úr továbbra is elláthassa feladatát”. 

A nyilvános eseményeket látványosan kerülő Kósa szerdán a Mokkában is feltűnt, de abból nem sok minden sült ki. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.