Kósa Lajost bevitték a TV2-be, hátha mond valami értelmeset a csengeri 1300 milliárdról

POLITIKA
2018 március 28., 10:45

Hivatalosan a nyugdíjas szövetkezetekről kérdezték Kósa Lajost a Mokkában, valójában annyi történt, hogy miután napok óta össze-vissza beszélt a csengeri 1300 milliárd ügyében, és másról sem volt szó az országos sajtóban, a Fidesz stratégái inkább letiltották a minisztert a nyilvános fórumokról, hogy újságírók gyűrűje helyett laboratóriumi körülmények közt magyarázkodhasson. A Kósával 1300 milliárd forint kezeléséről megállapodott Szabó Gáborné épp hétfőn adott interjút és beszélt kapcsolatáról Kósával.

Kósa felmondta a leckét:

  • 2002 óta minden kampányban támadják, mindig neki lett végül igaza.
  • A csengeri nő hazudik, semmilyen öröksége nincs, csaló.
  • Politikai ügy az egész, mert a nő ügyvédje Helmeczy László, DK-s jelölt.
  • Nekem ehhez semmi közöm.
  • Álközjegyzői nyilatkozatot tett. Az egész egy csalás. Bróker Marcsi 2. Ezért menekült Svájcba.

Hogy mi ez az egész Kósa-ügy, és eddig mennyi mindent hordott össze róla a miniszter, arról itt írtunk. A kérdések elől öt percen keresztül némán menekülő Kósa Lajos itt látható.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.