Kósa Lajost száműzték a Fidesz fórumairól

POLITIKA
2018 március 26., 20:44
comments 343

Kósa Lajos a múlt héten két lakosság fórumon is kampányolt volna a Fidesz-KNDP képviselőjelöltjeként, de először a keddi Erzsébetligeti Színházba tervezett fórumát mondták le technikai okok miatt, majd az újfehértói szereplése is lekerült a listáról.

Ezen a héten pedig a miniszter lényegében kihagyja a kampányt, a Fidesz egy fórumán sem ad elő a párt országjárásának programja szerint.

Mondjuk, a múlt heti szereplései nem sikerültek valami jól, sőt, azóta, hogy kiderült, a minisztert átverte egy csengeri asszony, aki 1300 milliárdos örökséget lengetett be neki, sorra kapja a kínos kérdéseket a nyilvános szereplésein.Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.