Lesz miniszterelnök-jelölti vita, de Orbán nem megy el rá

2018 március 29., csütörtök 10:49
248

Három nappal a választások előtt, április 5-én miniszterelnök-jelölti vitát tart az RTl Klub. A moderátor Baló György lesz. Ott lesz Szél Bernadett az LMP, Vona Gábor, a Jobbik és Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje lesz ott. Meghívták Orbán Viktort is, aki viszont nemet mondott. Orbán 12 éve, 2006-ban vett részt utoljára miniszterelnök-jelölti vitán, Gyurcsány Ferenccel. (Korábban volt Orbán-Horn és Orbán-Medgyessy-vita is.)

A három ellenzéki jelölt azonos műsoridőt kap majd, a főbb témák az oktatás, az egészségügy, a migráció, a szegénység, a korrupció és a demokrácia állapota lesz. A műsort április 5-én veszik fel, de csak éjjel 11 órakor került adásba, vágatlanul.

Szél, Vona és Karácsony már leült hármasban egy vitára, március 12-én a Független Diákparlament meghívására. Kisebb csoda volt, a beszélgetésen egyetlenegyszer sem hangzott el az, hogy „Soros” vagy „migráns”.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt