Setét Jenő cigány aktivista olyan lendületes videóban küldi el a francba a cigányozó Lázár Jánost, hogy bármelyik beefelő rapper megirigyelheti

politika
2018 március 29., 09:38
comments 398

Attól függően, melyik statisztikát vesszük elő, 400 ezer - 1,5 millió magyar állampolgár ellen nyitott frontot Lázár János a választások előtt 10 nappal, amikor egy szerda esti mártélyi utcafórumon a magyar cigányokat párhuzamba állította a muszlim menekültekkel, a következő szavakkal:

600 éve élünk együtt a cigányokkal, és mind a mai napig nem tudtuk őket integrálni, hogy beszéljük világosan. Akkor hogyan tudnánk integrálni olyanokat, akik egy másik világból, egy másik kultúrából, másik identitással jönnek ide?

Várható volt, hogy ekkora durvaság nem marad reakció nélkül. Az egyik első reagáló Setét Jenő roma aktivista, aki hiphopos hangulatú videóban szólította meg a cigányozó minisztert. 

link Forrás

A kocsija volánjánál ülő Setét egy lendületes

"Elios, Lázár úr! Tehát a romák nem integrálódtak"

beköszönéssel nyit, és utána sem veszi le a lábát a gázról:

"Tehát Ön azt gondolja, hogy megengedheti magának, hogy a roma emberekről a saját hazájukban ilyen módon beszéljen. Nem értem, hogy mit képzel! Igazán elmehetne már a lecsóba. Ön most 800 ezer cigány embert sértett meg, köztük 200 ezer cigány szavazót. Lehet, hogy a helikopterek magasságából úgy tűnik, ahogy Ön állítja, lehet, hogy a vadászkastélyok magányából is úgy tűnik, hogy a romák nem integrálódtak."

És ez még csak a kezdet. Beefelő hősünk a későbbiekben kijelenti, hogy

"Egy normális politikus nem beszélhet így a saját honfitársairól."

És azt a szónoki kérdést is felteszi, hogy

"Akkor magyarok vagyunk, amikor meg kell halni a hazáért?"

De ebben a kirohaásban ennél is sokkal több van, még a Rákóczi-szabadságharc is szóba kerül, szóval akkor jársz a legjobban, ha gyorsan végighallgatod.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.