Jövő péntekig lehet átjelentkezni

érdekes adat
2018 március 30., 05:33
comments 51

Április 6-án 16 óráig lehet átjelentkezni egyik szavazókörből a másikba azoknak, akik nem lesznek otthon a választás napján.

A valasztas.hu oldalon, postai levélben vagy személyesen is lehet jelezni, hogy másik településen vagy másik választókörben akar szavazni valaki, mint ahol az állandó címe szerint kellene neki.

Ilyenkor ugyanazon jelöltek közül választhat, mintha otthon lenne, adnak majd neki az új helyen hazai szavazólapot. 

Eddig több mint 95 ezren jelezték, hogy élnének a lehetőséggel, négy éve egy héttel a választások előtt csak 50 ezren voltak. Akkor határidőig 128 ezren kérték, hogy máshol szavazhassanak. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.