Lázár után Pócs hasonlította a cigányokhoz a migránsokat

POLITIKA
2018 március 30., 16:51
comments 178

Lázár János után a Fidesz jászsági jelöltje, Pócs János is a cigányokhoz hasonlította a bevándorlókat, vette észre a HírTV. A politikus Jászapátiban tartott kampányzáróján azt mondta:

„emlékezzünk rá, hogy itt Jászságban milyen uszítást szokott kelteni az ellenzék azzal, hogy hamis hazug hírrel, hogy nemkívánatos romák települnek a Jászságba Ózdról, Miskolcról, a Neszürből. Kérem, emlékezzünk arra is, hogy egyébként el nem ítélhető módon ez ellen milyen szinten tiltakoznak a Jászság lakói. És akkor ne tiltakozzunk a terrorveszélyt hozó migránsokkal szemben?”

link Forrás

Pócs kampányzárója, legalábbis a Facebook-oldalára feltett képek szerint, amúgy igen szerény volt:


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.