Mindenki megnyugodhat: A nyugdíjasok 90 százaléka már megkapta az Erzsébet-utalványát

társadalom
2018 március 31., 06:25
comments 113

A kormány még március elején jelentette be, hogy a magyar gazdaság tartósan jó teljesítményére (és semmiképpen sem a közelgő parlamenti választásokra) tekintettel tízezer forint értékű Erzsébet-utalványt küld a nyugdíjasoknak.

Ezután volt egy kis para, mert kiderült, hogy a posta valószínűleg már csak a választások után, április közepe felé tudja majd kézbesíteni az utalványokat, de aztán közölték, hogy megemberelik magukat.

Most pedig már biztos, hogy mindenki megnyugodhat, a Magyar Posta szombaton közölte az MTI-vel, hogy húsvétig kézbesítették az Erzsébet-utalványok több mint kilencven százalékát a jogosultaknak.

Aki pedig még nem kapta meg, az az eredeti ütemtervnek megfelelően legkésőbb április közepéig átveheti. Akiket nem talál otthon a postás, azokat értesítő várja, hogy hol és mikor kapják kézhez a küldeményt.


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.