Nem adnak számlát Tállai NAV-elnök oroszlánbarlangjában

PÉNZ
2018 április 01., 17:07
rbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke és Tállai András, a Nemzetgazdasági Minisztérium parlamenti államtitkára
photo_camera Orbán Viktor és Tállai András Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI/MTVA

A 24.hu riporterei a helyszínen bizonyosodtak meg arról, hogy az adóhivatalt államtitkári rangban felügyelő Tállai András ékszerdobozában, a Mezőkövesdi Városi Stadionban sem a külső vendéglátóegységben, sem az aréna büféjében nem adnak számlát vásárláskor. 

A videóriport utolsó jelenetéből még az is kiderül, hogy hiába az adóhatósághoz bekötött pénztárgép, azt inkább kikapcsolva hagyják rendelés idején. Az újságíróknak egy rendszeres látogató is beszélt arról, hogy itt ez járja, nem szokás számlát adni a vásárlóknak. 

Öt gól is járt a jegy ára mellé, igaz Tállaiék végül 3-2-re kikaptak a Paks csapatától, de legalább az újságíróknak engedték végignézni a találkozót, nem úgy mint Felcsúton.  

Októberben a NAV azt közölte, hogy fél év alatt 30 milliárdnyi adócsalást lepleztek le. (24.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.