„Azt hiszed, hogy megeszem az összes csalamádét?!” – egy fekete művésznő reakciója a gyűlöletkampányra

2018 április 4., szerda 16:24
138

A magyar kormány menekültek ellen uszító propagandájára a legtöbb épeszű ember érthető módon már csak tehetetlen dühvel és szomorú sóhajjal képes reagálni. De mit szólnak a gyűlöletkampányhoz a feketéket őrjöngő vadállatoknak beállító plakátok, tévéreklámok és hamis videók valódi áldozatai?

Egy barbadoszi előadóművésznő, Valencia James már tíz éve él és dolgozik Magyarországon, így bőven volt anyaga ehhez a tökéletes videóhoz, amiben magyarul válaszol a kormány üzeneteire a menekültek és a színesbőrűek nevében.

„Félsz tőlem?  Most jobban félsz? Ugye? Biztosan félsz.
Szia anyós! Én vagyok a Sátán! Én vagyok a Sátán!
Félsz, ugye? Miért félsz? Miért engeded, hogy valaki megmondja, mitől kell félned? Azt hiszed, hogy elpusztítani fogom az egész országot? Gondolod, hogy ellopni fogom a pénzed? Szerinted megbántalak?

Gondolod, hogy ellopni fogom a gyerekeid? Gondolod, hogy rosszat teszek a kórháznak? Szerinted pisilni fogok a Dunába? Szerinted ellopni fogom a férjeid? 

Azt hiszed, hogy megeszem az összes csalamádét? Gondolod, hogy erőszakolni fogom a feleséged? Gondolod, hogy az összes pálinkát [meg] fogom inni? Szerinted szélesíteni fogom a kultúrádat? Szerinted megijeszteni fogom a kutyád? Szerinted elpusztítani fogom a városokat? Azt hiszed, hogy megfertőzni fogom a vérvonalad?

Szerinted szentségteleníteni fogom az Alkotmányt? Gondolod, hogy meztelenül fogok futni a városban? Azt hiszed, hogy meg fogom enni az összes pogácsát az országban?  Azt hiszed, hogy megmérgezem a vizet? Gondolod, hogy kirúglak a házadból?

Keményen fogok dolgozni. Tisztelni fogom a kultúrádat. Áldozatokat hozok a családom boldogulásáért. Hozzá fogok járulni a gazdasághoz. Gazdagítani fogom a társadalmat. Sokszínűsíteni fogom a tudásod. Új lehetőségeket fogok építeni az embereknek. 

Békével jövök. Reménnyel jövök. Megpróbálom elsajátítani a nyelvet.”

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt