A közmédián már futnak a sorosozós nemzeti konzultáció reklámjai

elmebaj
2017 szeptember 26., 16:55

Az állami sporttévé a meccsek szüneteiben már sugározza a legújabb nemzeti konzultációhoz készült reklámspotokat, amelyek főszereplője természetesen megint Soros György.

link Forrás

A film alapján hamarosan ugyanazok a Soros-plakátok lepik el az utcákat, amiket nyáron a vizes vébé megnyitója után szedtek le. A reklámban ugráló infógrafikát most sem bonyolítják túl a magyarázkodást. Nem derül ki, hogy Soros György mikor vagy hol beszélt a határzár lebontásáról, az 1 millió ember betelepítéséről (Magyarországra vagy Európába?) vagy a 9 millió forintos segélyről, de mindegy is, a nézőknek legyen elég annyi, hogy van ez a terv, ami ráadásul veszélyes is, és küldjék vissza a borítékokat.

Lázár János elmondása szerint a legújabb konzultáció 700-900 millióba kerül majd.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.