Szájer József: Migráció, Soros

POLITIKA
2018 április 04., 04:37
comments 88

Szájer József, a Fidesz európai parlamenti képviselője és a párt alapítója interjút adott a Magyar Hírlapnak. A politikus azt hozta, amit hozni kell:

  • jönnek a migránsok,
  • Soros rosszat akar,
  • ezek ellen csak a Fidesz képes fellépni
  • és nagyjából ennyi.
  • Azaz nem is nagyjából, hanem tényleg ennyi.
  • Konkrétan ez a Fidesz programja a 2018-as választáson.

Szájer minden kérdést mesterien terel el a migráció és Soros felé, ezeket az üzeneteket nem is érdemes részletezni, a kormány és a médiahadserege úgyis évek óta csak ezeket harsogja.

De Szájer beszél a megint elmaradó miniszterelnökjelölti vitáról is. Azt mondja, Orbán azért nem áll le vitatkozni, mert nem lehet fair vitára számítani.

„Ha egy fair, méltó körülmények közt megtartható vitára lehetne számítani, akkor annak volna helye, de most nem ilyen helyzetben vagyunk. Nem látom egyik ellenzéki párt esetében sem, hogy képes lenne az ország ügyeit a szükséges komolysággal kezelni. Egy felelőtlen ellenzékkel állunk szemben, ezért tapasztalunk a részéről óriási gyűlöletet és rengeteg hazugságot a kormánypártok politikájával kapcsolatban. Méltánytalannak tartom azt a kritikát, amelyet folyamatosan hallunk a részéről, hiszen hiába nem tökéletes minden, vitathatatlan, hogy a kormány nyolc év alatt rengeteg eredményt ért el.”

Tehát még egyszer: az a miniszterelnök hiányolja a fair vitát és az értelmes diskurzust, aki ezt tolja a parlamentben:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.