Szájer József: Migráció, Soros

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Szájer József, a Fidesz európai parlamenti képviselője és a párt alapítója interjút adott a Magyar Hírlapnak. A politikus azt hozta, amit hozni kell:

  • jönnek a migránsok,
  • Soros rosszat akar,
  • ezek ellen csak a Fidesz képes fellépni
  • és nagyjából ennyi.
  • Azaz nem is nagyjából, hanem tényleg ennyi.
  • Konkrétan ez a Fidesz programja a 2018-as választáson.

Szájer minden kérdést mesterien terel el a migráció és Soros felé, ezeket az üzeneteket nem is érdemes részletezni, a kormány és a médiahadserege úgyis évek óta csak ezeket harsogja.

De Szájer beszél a megint elmaradó miniszterelnökjelölti vitáról is. Azt mondja, Orbán azért nem áll le vitatkozni, mert nem lehet fair vitára számítani.

„Ha egy fair, méltó körülmények közt megtartható vitára lehetne számítani, akkor annak volna helye, de most nem ilyen helyzetben vagyunk. Nem látom egyik ellenzéki párt esetében sem, hogy képes lenne az ország ügyeit a szükséges komolysággal kezelni. Egy felelőtlen ellenzékkel állunk szemben, ezért tapasztalunk a részéről óriási gyűlöletet és rengeteg hazugságot a kormánypártok politikájával kapcsolatban. Méltánytalannak tartom azt a kritikát, amelyet folyamatosan hallunk a részéről, hiszen hiába nem tökéletes minden, vitathatatlan, hogy a kormány nyolc év alatt rengeteg eredményt ért el.”

Tehát még egyszer: az a miniszterelnök hiányolja a fair vitát és az értelmes diskurzust, aki ezt tolja a parlamentben:

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 8,5 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.