Julija Szkripal közölte, hogy egyre jobban van

Több mint egy hete magához tért, és napról napra jobban van Julija Szrkipal, akinek az erről szóló közleményét csütörtökön ismertette a brit rendőrség.

Szergej Szkripalt, az orosz katonai hírszerzés egykori ezredesének, a brit külső hírszerzés (MI6) volt ügynökének a lánya, akit apjával együtt március elején mérgeztek meg az angliai Salisburyben.

„Bizonyára megértik, hogy némileg zavarosak a történtek” – mondta Julija Szkripal, aki az ő és a családja magánéletének tiszteletben tartását kérte lábadozása idejére.

Szergej Szkripal állapota továbbra is kritikus, de stabil.

A brit kormány gyilkossági kísérletnek tartja Szergej és Julija Szkripal megmérgezését, amiért hivatalos szóhasználata szerint „nagy valószínűséggel” Oroszországot terheli a felelősség. Oroszország tagadja ezt. (BBC, MTI)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.