Julija Szkripal közölte, hogy egyre jobban van

Több mint egy hete magához tért, és napról napra jobban van Julija Szrkipal, akinek az erről szóló közleményét csütörtökön ismertette a brit rendőrség.

Szergej Szkripalt, az orosz katonai hírszerzés egykori ezredesének, a brit külső hírszerzés (MI6) volt ügynökének a lánya, akit apjával együtt március elején mérgeztek meg az angliai Salisburyben.

„Bizonyára megértik, hogy némileg zavarosak a történtek” – mondta Julija Szkripal, aki az ő és a családja magánéletének tiszteletben tartását kérte lábadozása idejére.

Szergej Szkripal állapota továbbra is kritikus, de stabil.

A brit kormány gyilkossági kísérletnek tartja Szergej és Julija Szkripal megmérgezését, amiért hivatalos szóhasználata szerint „nagy valószínűséggel” Oroszországot terheli a felelősség. Oroszország tagadja ezt. (BBC, MTI)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.