Julija Szkripal közölte, hogy egyre jobban van

Több mint egy hete magához tért, és napról napra jobban van Julija Szrkipal, akinek az erről szóló közleményét csütörtökön ismertette a brit rendőrség.

Szergej Szkripalt, az orosz katonai hírszerzés egykori ezredesének, a brit külső hírszerzés (MI6) volt ügynökének a lánya, akit apjával együtt március elején mérgeztek meg az angliai Salisburyben.

„Bizonyára megértik, hogy némileg zavarosak a történtek” – mondta Julija Szkripal, aki az ő és a családja magánéletének tiszteletben tartását kérte lábadozása idejére.

Szergej Szkripal állapota továbbra is kritikus, de stabil.

A brit kormány gyilkossági kísérletnek tartja Szergej és Julija Szkripal megmérgezését, amiért hivatalos szóhasználata szerint „nagy valószínűséggel” Oroszországot terheli a felelősség. Oroszország tagadja ezt. (BBC, MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.