Annyira belassult a valasztas.hu, hogy kitolták az átjelentkezési határidőt 4-ről 5 órára

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Eredetileg ma délután 16 óráig lehetett volna átjelentkezési kérelmet benyújtani a Nemzeti Választási Iroda online felületén, ha valaki nem a lakóhelyén szeretne szavazni. A sok átjelentkező miatt azonban úgy belassult a rendszer, hogy az NVI háromnegyed 4-kor közölte,

módosítják az átjelentkezési határidőt délután 17:00 órára.

Az NVI még a napközben azt közölte, hogy "az utolsó nap több tízezren kérnek átjelentkezést, ez lassítja le az online ügyintézést", amely nem állt le, “csak a korábbinál lassabb válaszadással működik"

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.