Most éppen Csárdi Antalt és az LMP-t támadja a Fidesz telefonrobotja

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

"Jó napot kívánok! Azért hívom mert van egy fontos dolog, amiről önnek is érdemes tudnia" - köszöntötte olvasónkat az ismerős robot, akitől korábban azt is megtudhatták a választók, hogy Vona Gábor nyugdíjasokat reggelizik, ebédel és vacsorázik. De a fideszes robot célpontja ezúttal nem a Jobbik volt.

"Van egy párt az LMP" - hadarja vessző nélkül. Ez a párt a bejátszott felvétel szerint "ingatlanadót akar bevezetni, benne is van a programjában". A robot szerint egy ötven négyzetméteres belvárosi ingatlan esetén ez havi 12500 forint is lehet, ezért nem szabad Csárdi Antalra szavazni a kerületben, aminek az ingatlanvagyonát Rogán Antal polgármesterré választása óta nagy ütemben, hatalmas kedvezményekkel, nagyon baráti értékbecslés alapján értékesítette, gyakran kormánypárti politikusokkal szoros kapcsolatot ápolóknak, például Habony Árpád nagynénjének.

Hogy a telefonba bejátszott felvétel a Fidesz belvárosi szervezetének megbízásából készült, azt már csak a legtürelmesebb belvárosi választópolgárok tudhatják meg. A robothang  hat másodpercet kivár, mielőtt ezt elárulná.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.