Most éppen Csárdi Antalt és az LMP-t támadja a Fidesz telefonrobotja

"Jó napot kívánok! Azért hívom mert van egy fontos dolog, amiről önnek is érdemes tudnia" - köszöntötte olvasónkat az ismerős robot, akitől korábban azt is megtudhatták a választók, hogy Vona Gábor nyugdíjasokat reggelizik, ebédel és vacsorázik. De a fideszes robot célpontja ezúttal nem a Jobbik volt.

"Van egy párt az LMP" - hadarja vessző nélkül. Ez a párt a bejátszott felvétel szerint "ingatlanadót akar bevezetni, benne is van a programjában". A robot szerint egy ötven négyzetméteres belvárosi ingatlan esetén ez havi 12500 forint is lehet, ezért nem szabad Csárdi Antalra szavazni a kerületben, aminek az ingatlanvagyonát Rogán Antal polgármesterré választása óta nagy ütemben, hatalmas kedvezményekkel, nagyon baráti értékbecslés alapján értékesítette, gyakran kormánypárti politikusokkal szoros kapcsolatot ápolóknak, például Habony Árpád nagynénjének.

Hogy a telefonba bejátszott felvétel a Fidesz belvárosi szervezetének megbízásából készült, azt már csak a legtürelmesebb belvárosi választópolgárok tudhatják meg. A robothang  hat másodpercet kivár, mielőtt ezt elárulná.