Simicskának annyi, már Magyarország Apostoli Kormányzója is csúnyán beszólt neki

politika
2018 április 06., 09:50
comments 79

Ebben és ebben a cikkünkben is foglalkoztunk ma azzal a kérdéssel, hogy Simicska Lajos minden várakozás ellenére nem dobott le semmiféle választások előtti atombombát, vagyis egyik lapja, weboldala vagy tévéje sem közölt olyan bomba sztorit, ami így vagy úgy lebuktatta volna ellenségét, Orbán Viktort. De a téma nyilvánvalóan nemcsak minket foglakoztat.

Borbély József, Magyarország legitim vezetője, vagyis hazánk Apostoli Kormányzója, a forintot a szentkorona nevű valutára cserélő önjelölt honvezér az imént ezt írta ki a Facebookra:

link Forrás

Most aztán végképp nem lennénk a Fideszt nagy párttá tevő Veszprém megyei kecsketenyésztő helyében!

Ha pedig véletlenül nem ismernéd Borbély Józsefet, a talán legszórakoztatóbb magyar politikust, íme pár cikk róla.

Ezt a riportot írtam arról a csodás eseményről, amikor az általa vezetett Apostoli Magyar Királyság Kormánya 2012. március elsején nyilvános esküt tett a Várban: 

link Forrás

Ez pedig egy száraz hír arról, amikor kommandósok vitték el elmekórtani kényszermegfigyelésre egy rágalmazási ügy tárgyalásáról: 

link Forrás



Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.