Simicskának annyi, már Magyarország Apostoli Kormányzója is csúnyán beszólt neki

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Ebben és ebben a cikkünkben is foglalkoztunk ma azzal a kérdéssel, hogy Simicska Lajos minden várakozás ellenére nem dobott le semmiféle választások előtti atombombát, vagyis egyik lapja, weboldala vagy tévéje sem közölt olyan bomba sztorit, ami így vagy úgy lebuktatta volna ellenségét, Orbán Viktort. De a téma nyilvánvalóan nemcsak minket foglakoztat.

Borbély József, Magyarország legitim vezetője, vagyis hazánk Apostoli Kormányzója, a forintot a szentkorona nevű valutára cserélő önjelölt honvezér az imént ezt írta ki a Facebookra:

Most aztán végképp nem lennénk a Fideszt nagy párttá tevő Veszprém megyei kecsketenyésztő helyében!

Ha pedig véletlenül nem ismernéd Borbély Józsefet, a talán legszórakoztatóbb magyar politikust, íme pár cikk róla.

Ezt a riportot írtam arról a csodás eseményről, amikor az általa vezetett Apostoli Magyar Királyság Kormánya 2012. március elsején nyilvános esküt tett a Várban: 

Ez pedig egy száraz hír arról, amikor kommandósok vitték el elmekórtani kényszermegfigyelésre egy rágalmazási ügy tárgyalásáról: Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.