Az utolsó pillanatban lépett vissza az MSZP-s Harangzó Tamás Szekszárdon az LMP-s Hadházy Ákos javára

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A Facebookon jelentette be nem sokkal 11 óra után a szocialista Harangozó Tamás, hogy visszalép a kéviselőjelöltségtől Szekszárdon, és arra kérte a szavazóit, hogy helyette támogassák az LMP-s Hadházy Ákost.

Harangozó azt mondta, mivel korábban azt ígérte, hogy megszületik egy országos szintű, több körzetet érintő megállapodás az LMP és az MSZP között, akkor visszalép Szekszádon. Ez megtörtént - mondta.

Képviselő Úrnak köszönöm a gesztusát és a bizalmát - írta erre Hadházy, aki egyébként korábban még azt mondta, ha más nem, akkor ő maga fog visszalépni a jelöltségtől, hogy így segítse az ellenzéki győzelmet Szekszárdon.

Nem sokkal 11 óra után bejelentette a visszalépését az LMP óbudai jelöltje is, abban a körzetben így az MSZP-Párbeszéd jelöltje, Szabó Tímea vált a legesélyesebb ellenzéki jelölté. Miskolc 2-es választókerületében is visszalépett az LMP helyi jelöltje, megnövelve az MSZP-Párbeszéd helyi jelöltjének, Varga Lászlónak az esélyeit.

A jelölteknek délelőtt 11 óra előtt be kellett jelenteniük a visszalépésüket a választási irodánál, ez volt ugyanis a visszalépések határideje, mert az amerikai kontinensen már elkezdődött a szavazás.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.