Az utolsó pillanatban lépett vissza az MSZP-s Harangzó Tamás Szekszárdon az LMP-s Hadházy Ákos javára

POLITIKA
2018 április 07., 10:00

A Facebookon jelentette be nem sokkal 11 óra után a szocialista Harangozó Tamás, hogy visszalép a kéviselőjelöltségtől Szekszárdon, és arra kérte a szavazóit, hogy helyette támogassák az LMP-s Hadházy Ákost.

Harangozó azt mondta, mivel korábban azt ígérte, hogy megszületik egy országos szintű, több körzetet érintő megállapodás az LMP és az MSZP között, akkor visszalép Szekszádon. Ez megtörtént - mondta.

Képviselő Úrnak köszönöm a gesztusát és a bizalmát - írta erre Hadházy, aki egyébként korábban még azt mondta, ha más nem, akkor ő maga fog visszalépni a jelöltségtől, hogy így segítse az ellenzéki győzelmet Szekszárdon.

Nem sokkal 11 óra után bejelentette a visszalépését az LMP óbudai jelöltje is, abban a körzetben így az MSZP-Párbeszéd jelöltje, Szabó Tímea vált a legesélyesebb ellenzéki jelölté. Miskolc 2-es választókerületében is visszalépett az LMP helyi jelöltje, megnövelve az MSZP-Párbeszéd helyi jelöltjének, Varga Lászlónak az esélyeit.

A jelölteknek délelőtt 11 óra előtt be kellett jelenteniük a visszalépésüket a választási irodánál, ez volt ugyanis a visszalépések határideje, mert az amerikai kontinensen már elkezdődött a szavazás.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.