Íme az utolsó Bocskai úti szavazó

POLITIKA
2018 április 08., 20:33
comments 45

Fél 11 előtt néhány perccel véget ért a kisebb gasztrofesztiválba torkolló maratoni szavazás a XI. kerületi Bocskai úton, ahol a sok átjelentkező és az elégtelen infrastruktúra miatt irdatlan tömeg torlódott fel.

A másik átjelentkezős körben, az Eötvös utcánál még most is áll a sor.

A Bocskai úton az utolsó szavazó este héttől állt sorban, a kerületben lakik. Az volt a legjobb a sorban állásban, hogy megismerkedett emberekkel, illetve hogy az ország jövőjéről szavazott – mondta a 444-nek.

Környéken lakók plakáttal biztatták a várakozókat, mások hamburgerrel, sörrel, kávéval látták el a sorban állókat. Estére újabb ételek kerültek elő, egy VIII. kerületi nő Túró Rudikat vitt, a perecárus pedig kivételesen ingyen adta a percet.

photo_camera Fotó: Halász Júlia
photo_camera Fotó: Halász Júlia

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt