Íme az utolsó Bocskai úti szavazó

POLITIKA
2018 április 08., 20:33
comments 45

Fél 11 előtt néhány perccel véget ért a kisebb gasztrofesztiválba torkolló maratoni szavazás a XI. kerületi Bocskai úton, ahol a sok átjelentkező és az elégtelen infrastruktúra miatt irdatlan tömeg torlódott fel.

A másik átjelentkezős körben, az Eötvös utcánál még most is áll a sor.

A Bocskai úton az utolsó szavazó este héttől állt sorban, a kerületben lakik. Az volt a legjobb a sorban állásban, hogy megismerkedett emberekkel, illetve hogy az ország jövőjéről szavazott – mondta a 444-nek.

Környéken lakók plakáttal biztatták a várakozókat, mások hamburgerrel, sörrel, kávéval látták el a sorban állókat. Estére újabb ételek kerültek elő, egy VIII. kerületi nő Túró Rudikat vitt, a perecárus pedig kivételesen ingyen adta a percet.

photo_camera Fotó: Halász Júlia
photo_camera Fotó: Halász Júlia

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.