Megmagyarázta a rendőrség, miért lepték el készenléti rendőrök az M7-est és az M3-ast

Az M3-ason és az M7-esen is meglepően sok, készenléti rendőröket szállító furgonokat láttak olvasóink vasárnap. Megkeresésünkre az ORFK válaszolt, szerintük semmi különleges nincs a dologban.

„Rendőrségi gépjárművek közlekedése az ország közútjain – például az M3-as autópályán – ma már nem szokatlan. 

Közismert: a Készenléti Rendőrség (KR) diszlokáltan látja el feladatait országos hatáskörű szervként. A KR közlekedésben résztvevő gépjárműveinek száma a vidéki városokból a fővárosba, a fővárosból vidéki városokba vagy éppen vidéki városok között, közel azonos. A választások időszakában a rendőrség szakmai protokollja 1994 óta változatlan” - áll az ORFK 444.hu-nak küldött válaszában.

A főváros felé tartó rendőrségi furgon az M3-as autópályán. Olvasónk szerint legalább tíz ilyen húzott el mellettükFotó: Olvasónk

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.