Hadházy Ákos: Ne gondolja a Fidesz, hogy megszabadult tőlem!

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem
Hadházy Ákos, az LMP társelnöke beszédet mond a párt országértékelő rendezvényén 2018. február 17-én.Fotó: Máthé Zoltán/MTI/MTVA

Miután vasárnap este Hadházy Ákos, az LMP társelnöke a gyalázatos választási eredmény után bejelentette a lemondását, reggel a Facebookon írt egy posztot, amiben megismételte, hogy lemond, hozzátéve:

„DE NE GONDOLJA A FIDESZ, HOGY MEGSZABADULT TŐLEM!”

Azt is hozzátette, hogy „amit a »Nemzeti« Választási Iroda produkált, az rossz vicc”.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.