Orbán és Bayer az elégtételen viccelődött

Úgynevezett „exkluzív interjút” adott Mészáros Lőrinc tévéjének Orbán Viktor, nem sokkal a győzelmi beszéde után. És ezt itt most tényleg komolyan lehet venni, hiszen ezen az éjszakán kiderült, hogy „sajtótájékoztatót a vesztesek tartanak”, rendes interjút pedig ugyebár nem ad rendes újságírónak a miniszterelnök.

De az Echo TV műsorvezetőinek válaszolt a kissé megviseltnek tűnő győző. A könnyed hangvételű beszélgetés 7. percében Bayer Zsolt egy kis mosollyal felteszi a kérdést:

70 százalékos részvétel mellett egy kétharmad közeli győzelem. Akkor az erkölcsi és a politikai elégtétel a mai napon megszületett?

Igen, de most aludjunk erre egyet - válaszolja Orbán.

Ezen olyan jót nevetnek, hogy Orbán március 15-én elhangzott fenyegetésének harmadik elemére, a jogi elégtételre már nem is térnek ki.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.