Orbán és Bayer az elégtételen viccelődött

választás
2018 április 09., 00:00
comments 162

Úgynevezett „exkluzív interjút” adott Mészáros Lőrinc tévéjének Orbán Viktor, nem sokkal a győzelmi beszéde után. És ezt itt most tényleg komolyan lehet venni, hiszen ezen az éjszakán kiderült, hogy „sajtótájékoztatót a vesztesek tartanak”, rendes interjút pedig ugyebár nem ad rendes újságírónak a miniszterelnök.

De az Echo TV műsorvezetőinek válaszolt a kissé megviseltnek tűnő győző. A könnyed hangvételű beszélgetés 7. percében Bayer Zsolt egy kis mosollyal felteszi a kérdést:

70 százalékos részvétel mellett egy kétharmad közeli győzelem. Akkor az erkölcsi és a politikai elégtétel a mai napon megszületett?

Igen, de most aludjunk erre egyet - válaszolja Orbán.

Ezen olyan jót nevetnek, hogy Orbán március 15-én elhangzott fenyegetésének harmadik elemére, a jogi elégtételre már nem is térnek ki.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.