A Roma tulaja csobbant egyet örömében a Piazza del Popolón

foci
2018 április 11., 07:23
link Forrás

3-0-ra legyőzte hazai pályán és 4-4-es összesítéssel, idegenben lőtt góllal továbbjutott a Bajnokok Ligájában a legjobb négy közé az AS Roma. Senki nem számított erre azok után, hogy múlt héten a katalánok hazai pályán sima 4-1-el lelépték az olaszokat. 

A csapat társtulaja, James Pallotta méltó módon ünnepelte meg a nem mindennapi győzelmet, megfürdött a város egyik főtere, a Piazza del Popolo szökőkútjában. Mondjuk kellett noszogatni, de olyan hangulat volt körülötte, hogy ezt a csobbanást nem úszhatta meg. Az egész város ünnepelt egyébként, de az öltözőben se volt rossz a hangulat: 

link Forrás
link ForrásKommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.