Nagyszerű videók készülnek majd a szombati kormányellenes tüntetőkről, már telepítik a kamerákat

Igazán szellemes megoldással rögzítették a rendőrök azt az ideiglenes tüntetőmegfigyelő- és rögzítő tornyot, amit a Szalay utca és a Kossuth tér sarkán állítottak fel csütörtökön délután. 

A háromlábú fémszerkezet lábait ugyanis 3-3 olyan beton zsalukővel súlyozták le, amiket egy-egy racsnis hevederrel kötöttek egymáshoz.

A heves rendőri tevékenységre olvasónk, Z. hívta fel a figyelmünket. Z. arra figyelt fel, hogy több rendőrségi megfigyelőautót is látott elhaladni egymás után a környéken. Ezután vette észre,. hogy több helyen is kamerákat szereltek fel.

A helyszínre motorozva, délután 3 óra előtt nem sokkal én is talákoztam egy megfigyelőautóval:

aminek az utasai akkor fejezték be a tüntetővideózó torony felépítését:

a környéken sétálva több kereszteződésben lehetett kamerákat látni:

ha jól olvastam a megfigyelőeszközök elhelyezéséből, a rendőrség több tízezres rendezvényre számít, mert az Alkotmány utca a Honvéd utcai kereszteződésig bekamerázták:

Ha hinni lehet az esemény Facebook-oldalán jelentkezőknek - bár általában nem lehet - 30 ezren biztosan ott lesznek, de összesen 100 ezren érdeklődnek.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.