Végre: Vlagyimir Putyin orosz elnök gratulált Orbán Viktor győzelméhez

POLITIKA
2018 április 12., 16:44
comments 63

Délután írtunk arról, hogy egy sor egzotikus helyről befutott már a gratuláció Orbán Viktor választási győzelméhez, de sem Vlagyimir Putyin, sem Donald Trump nem gratulált még.

Azóta azonban kiderült, mégis befutott Putyin gratulációja.

Vlagyimir Putyin orosz elnök, Giorgi Kvirikasvili georgiai miniszterelnök és Csen Sze-csing, a Bank of China elnöke is gratulált Orbán Viktor magyar kormányfőnek a vasárnapi választási győzelméhez - közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Vlagyimir Putyin gratuláló levelében azt írta: jelentős az orosz-magyar együttműködés potenciálja. Az orosz elnök meggyőződését fejezte ki, hogy a konstruktív kétoldalú kapcsolatok fejlesztése megfelel a két ország és egész Európa érdekeinek (MTI).

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.