Lassan megtelik a Kossuth tér és az Andrássyról még mindig jönnek

politika
2018 április 14., 15:15
comments 390

Tízezrek vonulnak a Kossuth tér felé az Operától a kormányellenes civil tüntetésen Budapesten. A 444 tudósítói szerint szép lassan megtelik a tér, és az Andrássy felől, az Alkotmány utcán keresztül egyelőre folyamatos az utánpótlás. A téren coub-okat és videókat sugároznak kivetítőn, feltűnt Bödőcs Tibor Orbán-paródiája és egy-két klasszikus régi Orbán-beszéd is. 

A tömeg igen változatos, nagyobb jobbikos különítményektől momentumos zászlóerdőig van minden. 

A Toldi mozi elől írta egy olvasónk, hogy még mindig megállás nélkül áramlik a tömeg. A Parlament előtt bedugult a tér, nem tudnak már beljebb jönni az emberek, ezért a rendezők folyamatosan kérik, hogy a széle felé tartsanak az újonnan érkezők, mert a tömeg vége az Arany János utcánál van. „Konkrétan nem férünk be, pedig ezerrel tolakszunk” - írta az imént Boros Juli az Alkotmány utcából. 

photo_camera Fotó: Urfi Péter / 444


photo_camera Fotó: Urfi Péter / 444
Bödőcs Tibor a képernyőn
photo_camera Fotó: Haszán Zoltán / 444
photo_camera Fotó: Adrian Zoltan/Adrian Zoltan/Kepszerkesztoseg
photo_camera Fotó: Ancsin Gábor / Képszerkesztőség
photo_camera Fotó: Ancsin Gabor/www.kepszerk.hu
photo_camera Fotó: Fenyő Balázs / 444
photo_camera Fotó: Fenyő Balázs / 444
photo_camera Fotó: Ács Dániel / 444

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.