Lassan megtelik a Kossuth tér és az Andrássyról még mindig jönnek

Tízezrek vonulnak a Kossuth tér felé az Operától a kormányellenes civil tüntetésen Budapesten. A 444 tudósítói szerint szép lassan megtelik a tér, és az Andrássy felől, az Alkotmány utcán keresztül egyelőre folyamatos az utánpótlás. A téren coub-okat és videókat sugároznak kivetítőn, feltűnt Bödőcs Tibor Orbán-paródiája és egy-két klasszikus régi Orbán-beszéd is. 

A tömeg igen változatos, nagyobb jobbikos különítményektől momentumos zászlóerdőig van minden. 

A Toldi mozi elől írta egy olvasónk, hogy még mindig megállás nélkül áramlik a tömeg. A Parlament előtt bedugult a tér, nem tudnak már beljebb jönni az emberek, ezért a rendezők folyamatosan kérik, hogy a széle felé tartsanak az újonnan érkezők, mert a tömeg vége az Arany János utcánál van. „Konkrétan nem férünk be, pedig ezerrel tolakszunk” - írta az imént Boros Juli az Alkotmány utcából. 

Fotó: Urfi Péter / 444


Fotó: Urfi Péter / 444
Fotó: Haszán Zoltán / 444
Fotó: Adrian Zoltan/Adrian Zoltan/Kepszerkesztoseg
Fotó: Ancsin Gábor / Képszerkesztőség
Fotó: Ancsin Gabor/www.kepszerk.hu
Fotó: Fenyő Balázs / 444
Fotó: Fenyő Balázs / 444
Fotó: Ács Dániel / 444

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.