Lassan megtelik a Kossuth tér és az Andrássyról még mindig jönnek

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Tízezrek vonulnak a Kossuth tér felé az Operától a kormányellenes civil tüntetésen Budapesten. A 444 tudósítói szerint szép lassan megtelik a tér, és az Andrássy felől, az Alkotmány utcán keresztül egyelőre folyamatos az utánpótlás. A téren coub-okat és videókat sugároznak kivetítőn, feltűnt Bödőcs Tibor Orbán-paródiája és egy-két klasszikus régi Orbán-beszéd is. 

A tömeg igen változatos, nagyobb jobbikos különítményektől momentumos zászlóerdőig van minden. 

A Toldi mozi elől írta egy olvasónk, hogy még mindig megállás nélkül áramlik a tömeg. A Parlament előtt bedugult a tér, nem tudnak már beljebb jönni az emberek, ezért a rendezők folyamatosan kérik, hogy a széle felé tartsanak az újonnan érkezők, mert a tömeg vége az Arany János utcánál van. „Konkrétan nem férünk be, pedig ezerrel tolakszunk” - írta az imént Boros Juli az Alkotmány utcából. 

Fotó: Urfi Péter / 444


Fotó: Urfi Péter / 444
Fotó: Haszán Zoltán / 444
Fotó: Adrian Zoltan/Adrian Zoltan/Kepszerkesztoseg
Fotó: Ancsin Gábor / Képszerkesztőség
Fotó: Ancsin Gabor/www.kepszerk.hu
Fotó: Fenyő Balázs / 444
Fotó: Fenyő Balázs / 444
Fotó: Ács Dániel / 444
Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 5,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.