Már 85 milliót gyűjtött az Együtt

Az Együtt nem érte el az 1 százalékot a parlamenti választáson, ezért vissza kell fizetniük a 150 + 44 milliós állami támogatásukat. Ezen kívül van még egy 19 millió forintos büntetésük is az Állami Számvevőszéktől. A párt hivatalosan még működik, az irodabérletüket azonban már felmondták, és elküldték az alkalmazottaikat, hogy ne legyen kiadásuk.

A támogatás visszafizetéséhez gyűjtést indítottak. Juhász Péter most interjút adott a Magyar Narancsnak, amiben elmondta, hogy

már 85 millió forintjuk jött össze adományokból.

Juhászék a szombati ellenzéki tüntetésen is gyűjtöttek.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.