Alig fél napot húzták a nyomtatott anyagból kifotózott grafikonok az ÁSZ honlapján

A Potfolio szúrta ki hétfőn, hogy az Állami Számvevőszék hírportálján közzétett Elemzés az aktivitási ráta alakulásáról című írásban úgy oldották meg a grafikonokat, hogy lefényképezték a kinyomtatott anyag ábráit, és azokat illesztették a szövegbe. Így:

Fotó: aszhirportal.hu

Az állami szerv képviselői a nap folyamán rájöttek arra, hogy ez így nem teljesen oké, és délutánra le is cserélték a képeket modernebb és felhasználóbarátabb grafikonokra, majd erre fel is hívták a sajtó figyelmét.

“Az eredeti cikkbe csupán illusztrációs céllal elhelyezett fotókat, reagálva a Portfolio lényeglátó bejegyzésére infografikákra cseréltük” - írták.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.