Az ÁSZ kiadott az elemzéséről egy összefoglalót, amibe a nyomtatott anyagból fotózták ki a grafikonokat

A Portfolio vette észre, hogy a Domokos László vezette Állami Számvevőszék a hírportálján kiadott egy rövid összefoglalót az Elemzés az aktivitási ráta alakulásáról című írásáról, amiben a szép, színes grafikonok konkrétan így néznek ki:

Fotó: aszhirportal.hu

Ha esetleg elsőre nem lett volna érthető: az állam képviselői – klasszikus DIY-módszerrel, mégis a kazah mezőgazdasági tanulmányok óta nem látott úttörő technológiával – lefényképezték a kinyomtatott anyag ábráit, és azokat a szövegbe illesztették, ráadásul úgy, hogy még az ábrák körüli szöveg is megmaradt. (Portfolio)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.