Két társelnök, Sneider Tamás és Gyöngyösi Márton vezetheti a Jobbikot

2018 április 17., kedd 8:07
187

Társelnökök irányíthatják a következő időszakban a Jobbikot – jelentette be Z. Kárpát Dániel alelnök a Hír TV reggeli műsorában. Az elnökség tegnap arra tett javaslatot, hogy 

Gyöngyösi Márton és Sneider Tamás irányítsa a Jobbikot. 

„A két egymást kiegészítő, mégis egészen másfajta karakter képes továbbvinni azt a fajta vezetési stílust, azt a fajta morált, amely Vona Gábor örökségét képes ápolni, és képes egyben tartani” - fogalmazott Z. Kárpát, és hozzátette, hogy két héten belül tartják a tisztújító kongresszust. 

Gyöngyösi Márton Fotó: Máthé Zoltán

Sneider „Roy” Tamás pont a napokban bukta első fokon azt a pert, amelyet a szocialista Ujhelyi István ellen indított rágalmazás és becsületsértés miatt. Az európai parlamenti képviselő hétfői közleménye szerint még 2014-ben kifogásolta, hogy Sneiderből a magyar Országgyűlés egyik alelnöke lehet, mondván, a jobbikos politikus korábban egy maffiaszerű szkinhed szervezetnek volt az egri vezetője, ráadásul egy cigány ember sérelmére elkövetett erőszakos bűncselekmény miatt felfüggesztett börtönre ítélték.

Gyöngyösi Márton 2012-ben tett szert nemzetközi hírnévre, amikor listázni akarta a parlamentben ülő zsidókat, 2016-ban a kormányt megelőzve külföldi ügynöközte le a civil szervezeteket, de azóta nyilván néppártosodott a külügyek specialistája.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt