Külföldi úriemberek góljaival már a Magyar Kupa-döntőjében érezheti magát a Puskás Akadémia

futball
2018 április 18., 20:12
comments 80

A bajnokságban pocsékan szereplő Puskás Akadémia szinte biztosan ott lesz a Magyar Kupa-döntőjében. miután az elődöntő első meccsén 4-0-ra verték az NBI-ben harmadik, de a felcsúti meccsen nagyon gyatra Debrecent.

Pintér Attila a hétvégén kiakadt a külföldi játékosaira, pedig abból annyi van Felcsúton, mint sehol másutt. A csalódást okozó „külföldi úriemberek” közül most 5 kezdett a Puskásban, de összekapták magukat, mert a duplázó Henty, Perosevic és Knezevic is gólt szerzett.

A visszavágó formalitásnak tűnik. A döntőben az Újpest-Balmazújváros továbbjutójával játszik a Puskás, ott 2-1-re nyertek a lilák az első meccsen. Ha a döntőt megnyerné a Felcsút, akkor minden magyar futballszurkolót álmát megvalósítva indulhatna az Európa-ligában.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.