Nem bocsát meg Hadházy Sallai Róbert Benedeknek

Az LMP távozó társelnöke nem bocsát meg a párt titkárának, aki szombaton, egy etikai bizottsági meghallgatáson támadt rá. Sallai Róbert Benedek állítja, nem ütötte meg Hadházy Ákost, és úgy véli, a leköszönő társelnök provokálta. A párt az eset után nem sokkal később jelezte, hogy Sallai ellen eljárást kezdeményeztek, mind az LMP-n belül, mind az LMP-n kívül, Szél Bernadett pedig távozásra szólította fel a politikust.

Kedden az Egyenes beszédben Sallai arról beszélt, nem tartja magát agresszív embernek, de beismerte, „minden bizonnyal közöm volt ahhoz, hogy felborult”. Ezután elnézést kért Hadházytól és a családjától. „Helytelen volt, nagyon röstellem.

Erre reagált az ATV híradójában Hadházy, akit telefonon értek utol.  

„Nem úgy tűnik, hogy a titkár úr belátta volna a tetteinek a súlyát, és belátta volna, milyen súlyos helyzetbe került az ország”,

és kitért arra is, nem az incidens volt a legrosszabb, amit Sallai tett, hanem amit párton belül a választások előtt művelt.

Sallai nem mond le pozíciójáról, és magától nem távozik az LMP-ből sem. 

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.