Nem bocsát meg Hadházy Sallai Róbert Benedeknek

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Az LMP távozó társelnöke nem bocsát meg a párt titkárának, aki szombaton, egy etikai bizottsági meghallgatáson támadt rá. Sallai Róbert Benedek állítja, nem ütötte meg Hadházy Ákost, és úgy véli, a leköszönő társelnök provokálta. A párt az eset után nem sokkal később jelezte, hogy Sallai ellen eljárást kezdeményeztek, mind az LMP-n belül, mind az LMP-n kívül, Szél Bernadett pedig távozásra szólította fel a politikust.

Kedden az Egyenes beszédben Sallai arról beszélt, nem tartja magát agresszív embernek, de beismerte, „minden bizonnyal közöm volt ahhoz, hogy felborult”. Ezután elnézést kért Hadházytól és a családjától. „Helytelen volt, nagyon röstellem.

Erre reagált az ATV híradójában Hadházy, akit telefonon értek utol.  

„Nem úgy tűnik, hogy a titkár úr belátta volna a tetteinek a súlyát, és belátta volna, milyen súlyos helyzetbe került az ország”,

és kitért arra is, nem az incidens volt a legrosszabb, amit Sallai tett, hanem amit párton belül a választások előtt művelt.

Sallai nem mond le pozíciójáról, és magától nem távozik az LMP-ből sem. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.