Részegen akarsz azon busongani, hogy itt már örökké Orbán lesz a miniszterelnök?

INTERNET
2018 április 20., 11:09
comments 28

Én nem vagyok busongó típus és egy határon túl nem annyira izgat, kicsoda éppen Magyarország miniszterelnöke, sokakat viszont nagyon is. Az ő egyik felük most olyan búbánatosan ingatja a fejét, mint valami állatkerti elefánt. Nekik írta a legfrissebb slágerét a kedvenc amatőr politikai zenészem és szubkulturális Youtube-sztárom, Pál József. (Itt a legutóbbi cikkem róla, illetve előző mesterslágeréről, a Stop Sorosról.)

Tangóról van szó, cigifüstös hangulatú, szívbemarkoló tangóról, Pál mester pedig Swifthez illő választ ad arra a kérdésre, hogy mit tegyen az, aki Orbán Viktort olyannak látja, mint a Nagy Testvért. Hát szeresse!

Akkor most már lehet sóhajtozni, elő a poharakkal:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.