Részegen akarsz azon busongani, hogy itt már örökké Orbán lesz a miniszterelnök?

Én nem vagyok busongó típus és egy határon túl nem annyira izgat, kicsoda éppen Magyarország miniszterelnöke, sokakat viszont nagyon is. Az ő egyik felük most olyan búbánatosan ingatja a fejét, mint valami állatkerti elefánt. Nekik írta a legfrissebb slágerét a kedvenc amatőr politikai zenészem és szubkulturális Youtube-sztárom, Pál József. (Itt a legutóbbi cikkem róla, illetve előző mesterslágeréről, a Stop Sorosról.)

Tangóról van szó, cigifüstös hangulatú, szívbemarkoló tangóról, Pál mester pedig Swifthez illő választ ad arra a kérdésre, hogy mit tegyen az, aki Orbán Viktort olyannak látja, mint a Nagy Testvért. Hát szeresse!

Akkor most már lehet sóhajtozni, elő a poharakkal:

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.