Focimeccs, filmforgatás, demonstráció - szombaton fél Budapestet lezárják

közlekedés
2018 április 21., 08:43
comments 87

Április 21-én szombaton labdarúgó mérkőzés, filmforgatás, demonstráció és rendezvény biztosítása miatt forgalomkorlátozás lesz fél Budapesten.

Érintett a V., VI., VII., VIII., IX., XIII., XIV., XVIII. és XIX. kerület is.

Filmforgatás miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz az V. kerületben. Lezárják a Zoltán utcát, a Nádor utca és a Szabadság tér közötti szakaszon, a Szabadság teret, a Honvéd utca és a Zoltán utca közötti szakaszon.

Labdarúgó mérkőzés biztosítása miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz Budapest IX. kerületében. Tilos megállni reggel 8 órától este 20 óráig az Albert Flórián utca mindkét oldalán a Könyves Kálmán körút és a Vágóhíd utca között.

Rendezvény miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz Budapest XIV. kerületében. Tilos megállni 20 óráig a Felvonulási téren a parkolóban a Dvořák sétány és az Ajtósi Dürer sor között.

Labdarúgó mérkőzés biztosítása miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz április 21. és április 22. között Budapest XVIII. és XIX. kerületében. Szakaszosan és időszakosan lezárják 14 órától 20 óráig a Puskás Ferenc utat a Hengersor utca és a Darányi Ignác utca között, aVaslemez utcát a Puskás Ferenc út és a Dembinszky utca között, a Temető közt.

Demonstráció biztosítása miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz április 21-én és április 22-én Budapest V., VI., VII., VIII. és XIII. kerületében. Lezárják 6 órától április 22-én 20 óráig a Budapest a Szabad sajtó út irányonkénti belső két forgalmi sávját. Szakaszosan és időszakosan lezárják 18 órától 19 óra 30 percig az Alkotmány utca - Bajcsy-Zsilinszky út – Károly körút útvonalat. 18 óra 15 pertől 21 óra 30 percig a Kossuth Lajos utca – Szabad sajtó út – Erzsébet híd útvonalat.

Bővebb információ itt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.