Focimeccs, filmforgatás, demonstráció - szombaton fél Budapestet lezárják

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Április 21-én szombaton labdarúgó mérkőzés, filmforgatás, demonstráció és rendezvény biztosítása miatt forgalomkorlátozás lesz fél Budapesten.

Érintett a V., VI., VII., VIII., IX., XIII., XIV., XVIII. és XIX. kerület is.

Filmforgatás miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz az V. kerületben. Lezárják a Zoltán utcát, a Nádor utca és a Szabadság tér közötti szakaszon, a Szabadság teret, a Honvéd utca és a Zoltán utca közötti szakaszon.

Labdarúgó mérkőzés biztosítása miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz Budapest IX. kerületében. Tilos megállni reggel 8 órától este 20 óráig az Albert Flórián utca mindkét oldalán a Könyves Kálmán körút és a Vágóhíd utca között.

Rendezvény miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz Budapest XIV. kerületében. Tilos megállni 20 óráig a Felvonulási téren a parkolóban a Dvořák sétány és az Ajtósi Dürer sor között.

Labdarúgó mérkőzés biztosítása miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz április 21. és április 22. között Budapest XVIII. és XIX. kerületében. Szakaszosan és időszakosan lezárják 14 órától 20 óráig a Puskás Ferenc utat a Hengersor utca és a Darányi Ignác utca között, aVaslemez utcát a Puskás Ferenc út és a Dembinszky utca között, a Temető közt.

Demonstráció biztosítása miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz április 21-én és április 22-én Budapest V., VI., VII., VIII. és XIII. kerületében. Lezárják 6 órától április 22-én 20 óráig a Budapest a Szabad sajtó út irányonkénti belső két forgalmi sávját. Szakaszosan és időszakosan lezárják 18 órától 19 óra 30 percig az Alkotmány utca - Bajcsy-Zsilinszky út – Károly körút útvonalat. 18 óra 15 pertől 21 óra 30 percig a Kossuth Lajos utca – Szabad sajtó út – Erzsébet híd útvonalat.

Bővebb információ itt.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.