Kalóznak öltözött a bolgár belügyminiszter

Így érkezett sajtótájékoztatót tartani pénteken a bolgár belügyminiszter:

Azért viseltek stábjával kötést a szemükön, hogy  kifejezzék szolidaritásukat a rendőrnővel, akinek a szeme súlyosan megsérült egy futballmeccsen.

A Levszki Szófia - CSKA Szófia szerdai találkozója után kezdődött a tombolás, és valaki egy kisebb bombát robbantott a tömegben. Egy ember életét vesztette. A rendőrnő szemét egy üvegszilánk találta el a robbanáskor, megműtötték, de még nem biztos, hogy megmarad a látása. 40 embert állítottak elő a meccs után, de a robbantót még keresik.

A belügyminiszter azt mondta, hogy nagyon keményen fellépnek a huligánokkal szemben, és szigorítják a meccsek biztosítását is. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.